20120516

Silmeden (Mim)

Yeni blogun ilk mimini yazacağım. Mimi bugün görmüştüm sağolsun Aylak mimlemiş beni. Onu fark edeli iki üç gün olmasına rağmen yazılarının bana çok hitap ettiğini düşünüyorum. Mimimizi ilk ortaya atan Beyaz Sayfa oldu. Mime göre hiç silmeden bir yazı yazmamız gerekiyor. Yazdım ve oldu?


Hani kutlamalarda pasta yemeyen zayıf kızlar vardır. Neden yemez onlar pastayı titiz oldukları için mi? Hiç sanmıyorum. Bence onlar topluma aykırı davranmayı seviyorlar. Sürü psikolojisi onlara göre değil.:Ya da ne bileyim dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Hiç öyle bir şey yapmadım. O şekilde dikkat çekmeye çalışmak ya da o kadar titiz olmak gibi bir alışkanlığım olmadı.


Sürü psikolojisi olmak zorunda. Ailenden ayrı özgür bir tatil yapmak istesen bile hep peşindedir o psikoloji. İnsan yeni girdiği ortamda herkes ne yapıyor ona odaklanır. Ve onlar gibi davranır? Neden dışlanmamak, komik duruma düşmemek için.


Neden bu kadar önemli alaya alınmamak. İnsanlar sizinle dalga geçse ne olur geçmese ne olur. Bence önemli olan insanın kafasının içinde daha doğrusu kalbinde yaşadığıdır.


Çok gülen insanlar korkutuyor artık beni. Bende çok gülüyorum ama içimde fırtınalar kopuyor. Duygularımı hem çok belli eden hem çok içimde yaşayan biriyim. Tepkilerimi gizleyemem. Duygularımı gizlerim. Bir insan hakkında başkasıyla konuşurken çekinirim acaba bir falso verir miyim ? korkusu hakim olur hep.


Zıt davranmayı neden sever insanlar anlamış değilim. Aslında hiçbir davranışın sebebini çözemediğim kendimi boşlukta gördüğüm bir dönemdeyim. Bu benden mi kaynaklanıyor çevremden mi bunun cevabını bile veremiyorum. Sadece zaman geçmesini bekliyorum. Zaman geçecek ve ben ya da çevremdekiler düzelecek. Böyle olmasa bile en azından şimdi ki kadar hatırlayıp takılmayacağım başka şeylere.

Topu Mia ya atıyorum :) umarım o da yazar :)

4 yorum:

  1. ben silmeden bu kadar akıcı yazamazdım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mia yazıyı yanlışlıklşa yayınlamışım sen mimleyecetim :) bu arada çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Zıtlıklar tezatlar beyni besler her zaman,değerli olduklarını bil dear Secret .Gül gül , hiç gülemeyeceğin günler olabilir ileride,onlara peşinen cevap ver derim. Teşekkür ederim yazdığın için , Mia'nı dediği gibi akıcı olmuş,sildin değil miiiiii :D :D

    Saygıyla,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten hiç silmeden yazdım. Sadece neden bahsedeceğimi düşündüm öyle yazdım yoksa valla silmedim :) Çok teşekkür ederim hem mim hemde bu beni öven yorumun için :)

      Sil