20120823

BuGünlük

Bugün dersane başladı blog. Dil sınıfı olduğumuzu unuttular galiba ilk günden gözümüz korksun diye ilk derse matematik koymuşlar. sonra fizik, kimya biyoloji vardı. hepi topu beş ders gördük ve sınıf altı kişicikti. normalde on dokuz kişiyiz. Ama herkes memleketinde, orda, burda.

Millet gruplar halinde yürürken ben tek başıma geldim. Kimyacı çok tatlı bi hocaydı. İlk yılı galiba böyle hanım hanımcık birisi.  İki dersimize girdi Simyayı anladım :) ama kimya zordur tabii :D 9. sınıftan hatırladığım kadarıyla derste az çok yorum yaptık. Kimse konuşmuyo zaten millet kasıntı kasıntı oturuyo. Eski dersanemi özledim hocalarla dalga geçiyorduk falan ama eğlenceliydi en azından. Bu yıl dalgayı bırakıp ders çalışmak lazım tabii. 

Biyolojici dersanenin aynı zamanda müdürüymüş. Elinde gazete kupürüyle girdi sınıfa. Benim ne hocası olduğumu tahmin edin falan dedi. bu dersaneye ilk defa gittiğim için böyle ıı şey falan diye kaldım. Sınıfta zaten ders dışı muhabbet hiç olmadı. Malum tek başıma oturduğum için kasıla kasıla ders dinliyorum. Bide saat dokuzda kalkıp dersaneye gitmek zor oluyo. 

Bundan sonra şu şunu demiş şöyle olmuş böyle olmuş meselelrine hiç takılmadan sınava kadar rahat kafayla devam etmek istiyorum ama bi yandan da birileriyle muhabbet etmek lazım. Geçen yıl ki dilcilerin hepsi yerleşmiş aldığı duyumlara göre. Hangi üniversitelere gittiler acaba çok merak ediyorum. 

Biraz müzik dinleyip kahve içince kendime gelirim sanırım. :) Yerli polyanna mimlemişti yine beni yazıcam ama   aklıma gelmio hiçbir şey.

Bundan sonra blogum sınava hazırlık blogu gibi olabilir. yani böyle kasıntı yazılar ben sınava girip çıkana kadar devam eder her halde hadi bakalım :)

13 yorum:

  1. En yakın arkadaşım dilci olduğundan bilgi sahibiyim az biraz. Sizin için YGS daha belirleyici oluyor galiba, feni bıraktığınızdan da matematiğe yükleniyorsunuz. O da ingilizceden çok matematiğe çalışmıştı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim şu an ingilizceden kelime bilgim çok az :( fen derslerinden sadece biyolojiye çalışmayı düşünüyorum. Matematiğimi zaten berbat :D ygs önemli tabi :(

      Sil
  2. Şöyle olmuş böyle olmuş olaylarına hiç girme sakın, arkadaşların tabii ki olur ama bence dershanedekilerle çok fazla samimiyet kurma, yani aklın derslerden başka bir şeye takılmasın, matematik çözerken bir de insanları çözmekle uğraşma :)

    Ayyy böyle de yaşlı teyzelere döndüm, çekilmez oldum :) Bol şans diliyor kaçıyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok ya melodramım sınıfın bi köşesinde oturuyorum hem zaten okuldakilerle dersanedekiler aynı. Hepsi öküz :D

      teşekkür ederim yorumun için daha yaşlanmana çoook :)

      Sil
    2. Adsız10:28 ÖS

      -hepsi öküz- üzüldüm çok mu kötü aran onlarla :D :D

      Sil
  3. Adsız12:57 ÖS

    Bol şans . . .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol adsız :) seni çok merak ettim

      Sil
  4. Adsız10:24 ÖS

    hepsi öküz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kim bu adsız acabaa :D iki yorum ard arda yapmış. :D

      hem de hepsi öküz bunların :P

      Sil
  5. Bu sene aşk yılı.Sürekli tüm ergen erkeklere aşık olacagını unutma.AMa hic birine pas verme.otur derslerine calis :D Ayrıca matematik kolaydır,seversen yaparsın.Simdiden basarılar secret :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bu sene benim için sınav yılı :D aşka out sınava in

      Sil
  6. Sen de mi 11. sınıfa geçiyorsun, kolay gelsin :) Ben TM olmama rağmen fen derslerini göstermiyorlar bile dershanede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =) teşekkür ederim ama ben 12. sınıfa geçtim:) bizde de dil bölümüne sayısal veriyolar :P anlamıyo bu dersaneler

      Sil