20120620

Melda Vol1

Kızı gördüğü anda tutulmuştu. Gülüşü, bakışı Melda'nın her hareketi onun için dünyada görebileceği en güzel şeydi. Bir kaç kere Melda'nın gözü de Emre ye kaydı. Emre dışarıdan bakıldığında çok normal, kimseye zararı dokunmayacak bir tipti.

Aradan haftalar geçti. Emre Melda'yla ortak bir arkadaşlarını bulup aralarını yapmasını sağladı. Melda Emre'den hoşlanmıştı. Bir kaç kere ortak arkadaşları Esra ile birlikte buluştular. Telefon numaralarını birbirlerine verdiler. Esra artık ikisinin arasına girmek istemiyordu. Bir hafta sonra buluşmak için randevulaştılar.

Melda bütün hafta boyunca ne giyeceğini nasıl konuşacağını düşündü. Emre'ye çabuk ısınmıştı. Emre'nin güven veren bakışları vardı. Kimse o güzel bakışlardan kötülük beklemezdi. Buluşacakları günün gelmesini iple çekiyordu. Melda genelde her istediğini alan bir kızdı. Ailesinin tek çocuğu olduğu için her istediği yapılmış, şımartılarak büyütülmüş bir genç bayandı.

Emre buluşma günü geldiğinde Melda için bir çiçek aldı bütün kadınlar çiçeği çok severdi. Emre'nin Melda'ya aldığı çiçek sahte bir güldü. Melda bu duruma içten içe kızmıştı ama düşünmesi yeter diye iyimserlikle karşılamıştı.

Buluştukları yer çok güzeldi. İkisi de çok heyecanlıydı. Melda o güne kadar davetkar bulduğu için giymediği bir elbisesini giymişti. Emre'de her zamankinden daha şıktı. Melda'yı gördüğünde kulaklarına kadar kızardı.

Birlikte yemek yediler ve sonra İstiklal'de akşam saatlerinde yürümenin güzelliğini düşünerek çıktılar restaurantdan. Yürürken Melda'nın en sevdiği şarkıyı duydular bir bardan. Bara girdiler. Birer bardak bira içip biraz dans ettiler. Eve dönme vakitleri gelmişti.

Emre Melda'yı eve bıraktı. Melda arabadan inmeden önce öptü Emre'yi kısacıktı ama ne Melda ne de Emre unutmadı bu öpücüğü. Melda eve girdiğin de kıpkırmızıydı. İlk defa öpüşmüşlerdi bu tarih unutulmamalı diyerek not aldı.

Gece çok güzel geçmişti. Melda Emre yi iyiden iyiye sevmeye başlamıştı. Yastığa başını koyduğunda onunla ilgili hayaller kuruyordu her gece. Bir sonra ki hafta buluşacaklardı yine. Emre her sabah kalktığında ve gece yatarken Melda'ya çok güzel mesajlar atıyordu Melda bu mesajları görmeden uyanmak istemiyordu.

Melda bu düşte asla uyanmak istemiyordu.


2 yorum:

  1. Melda ve Emre'ye gıpta etmemek elde değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik :D olaylar henüz başlamadı. ;))

      Sil