20120607

Kaybettiğime

Artık olmayan birisisin diyemiyorum sana. Sen yoksun diyemiyorum. Çünkü sen yoksun. Gittin dostum. Erkenden bıraktın gittin. Yokluğunda bor yılı doldurduk. Hala her gün aklımdasın, dilimdesin, kalbimdesin. Gitmeden bir önce ki gün seninle çok güzel bir piknik yaptık tüm yakın dostlarımız bizimleydi. Seni çağırmak istememişlerdi. Benim içime bir şey düştü ya dedim bir gün onu çağırmadığımıza pişman olursak. Ve herkesi ikna ettim senin gelmen için.
Kardeşim hani o gün bana yanlışlıkla koşarken sarılmıştın ya ilk ve son kez sarılmıştın bana. Eğer bir gün sonra böyle bir şey yaşayıp bizden ayrılacağını ve seni bir daha sadece rüyalarımda göreceğimi bilseydim. Sıkı sıkı sarılırdım sana.

Hani o gün yağmur yağmıştı biz çarşıdan gelirken sende bize örtüden şemsiye yaparak gelmiştin ya kardeşim işte her yağmur yağışında aklıma geliyorsun. O örtüyü her görüşümde sen yanımda bitiveriyorsun sanki.

Bugün sana mesaj atmak geldi içimden. Telefon numarana uzun uzun baktım. yazdığım mesajı yollasam da kimse okumayacaktı biliyordum. O yüzden yollayamadım. Ama biliyorum sen bizim içimizde senin için hissettiklerimizi biliyorsun.

Seni hiç unutamayacağım. Derim ya hep eksilerek çoğalıyoruz. Sen sonsuza kadar eksilen tek kişi oldun. İnşallah son kişi olursun canım kardeşim. Dayanılacak bir acı değil çünkü. Neyse kardeşim bizi bir yerlerden izliyorsun eminim ki. Seni çok özledim. Sen çok iyi bir kardeş oldun bana...

4 yorum:

  1. Başınız saolsun ,sevdiğini birini kaybetmek çok acı..Benimde hayatımda olmasalar bile hayatta olmalarını, aynı gökyüzünü paylaştığımı yada aynı güne uyandığımızı düşünmek istediğim sevdiklerim var. Acı aynı acı seneler geçse de sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsunuz zamanla :( Allah sabır versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol ayenn öyle acıya alışıyoruz sadece ama zaman zaman ilk gün ki acıyı tekrar hissediyorum. işte öyle zamanlarda da böyler yazılar çıkıyor.

      Sil
  2. :( ahh çok fena oldum ben :(

    YanıtlaSil