20120623

Tatile çıkıyorum

Merhaba blogger kız, merhaba blogger oğlan :D bugün buraya mutlu bir haber vermeye geldim. Tatile gidiyorum :) Tatil diyince böyle deniz kum güneşli tatil değil :) mutlu olduğum, doğduğum, büyüdüğüm, özlediğim, eksikliğini hissettiğim yere İstanbul'a gidiyorum. Herkesi çok çok özlemiştim :) Halbuki dört ay önce de gittim ama çok özledim gerçekte.

Orada yaşarken İstanbul benim için sıkıntı gibi olmuştu stresi vesaire. Ama böyle birkaç yıl uzak olunca kıymetini anladım. Ayrıca zaten kıymetini bilmem için bir kaç yıl değil bir ay  bile fazla gelmişti buraya ilk taşındığımız zaman.

İsteyerek çalışanlara, çalışmak zorunda olanlara, çalışmadan yapamayanlara, para para para diyenlere, okulu bitiremeyip bütünlemeye kalanlara, hayatı boyunca mutlu olmayacağını düşünen ergenlere, kendini sevenlere ve sevmeyenleri, beni sevenlere ve nefret edenlere, bol kazançlar mutlu günler.
çalışanlara patronu zam yapsın, tatile gitmek isteyenler gidebilsin, gezmek isteyenler gezsin, beni sevenler çok çok çok mutlu olsun Sevmeyen ya da nefret edenlerde çok mutlu olsun. Herkesin albi neşeyle dolsun. Yeni doğan kuzenim neşe bebek hep mutlu olsun =)

Neyse hepiniz benim bebeklerimsiniz :)

2 yorum:

  1. iyi yolculuklar :) ne güzel temenniler yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlu olunca böyle oluyorum işte :)
      teşekkürler :)

      Sil